reede, 29. august 2008

Reede(the day of the foam of manna)

Suvevaheaeg hakkab täis tiksuma. Viimased korinad ja hingetõmbed.. ja sinna ta kustubki. Liiga brutaalne? Olgu.. liblikad lendavad minIMGP0026ema ja päikseke vajub pilvekestesse. Byebye.

Tegelikult oli täna isegi veidi lohutavam päev, avastades, et vihma v ä g a ei sajagi. Ilma sademeteta oleks siiski liialt luksuslik olnud. Ei saa omale seda lubada ju ometigi..
Käisime Ruskaveres. Ent kuna vihmavesi oli järjekindlalt oma tööd teinud, otsustas lagi mu isa töökohas äkitselt sisse vajuma hakata ja sundis isa seeläbi tööpostile jääma. Yeei. Ja mina sain õigusega Statoilist läbi ''hüpata'' ja omale vahtralehed klaasi peale lüüa. Ja siis läksime vanaisa juurde. Emal olid sõrmed vist ikka väga väsinud, kui kohale jõudsime - istmest paaniliselt kinni hoidmisest ( kuid, nagu ta isegi hiljem tunnistas, täiesti põhjendamatult). I'm not so bad at all, eh? Vanaisa pool on põhiteemaks alati tema tehtud mannavaht. Mannavaht, mille suhkrusisaldus ületab igasuguse silmanägemise. Aga talle IMGP0025meeldib. Ja meile meeldib ka. Süüa sai palju- traditsiooniliselt. Saime õnnelikult tagasi ka. ( Empsi sõrmed said jälle asjatut tööd )

Ülejäänud õhtu kulus tangitud toidu seedimisele.

( kuna ma ei suutnud otsustada, kumba pilti lisada, panin mõlemad. )

Ent nüüd hakkavad kõhu mõõtmed juba tasapisi järele andma.
Davai, I'm outta here. Läheme saadame suve pauguga ( või siis lihtsalt ja proosaliselt ilma pauguta ) ära. Küll kohalikus pubis, aga ega valida väga ei ole. Seega, ajan end arvuti tagant püsti, haaran oma jope ja koti ja kingad( need panen jalga, though) ning ...Cheers!

Kommentaare ei ole: