laupäev, 30. august 2008

Laupäev(the day of the sauna)

Blah! Täiesti nürinürinüri. Lame, igav, tühi koht. Ühesõnaga: eilsest pubi-tsillist ei saanud suuremat asja, sest Mustvee tõestas end taas suhteliselt mõttetu leimi kohana, kus healjuhul on pubis ees ootamas paar noort ( või isegi alaealist) muulast. Fine, polegi mul vaja teie tühja baari, olematut seltskonda ning kalleid kokteile! Läksime koju. Võtsime minu Vana Tallinn Cream'i, Lõunamaise ja Kirsi suudluse ning olime niisama lahedad. Kõik piirdus siiski vaid kerge degusteerimisega, ..kes arvab nüüd, et me need pudelid kõik sisse kummutasime..Ei. Eksite. Küll köögis, ent intelligentsed inimesed nii ju ometigi ei teeks?... Päris põnev oli. Peale selle tasuks märkida, et oma kodul on peale hinna eeliseks ka see, et ei pea kusagilt pimedast koju kakerdama( mitte, et oleks vajadust kakerdada, eksole..), vaid võib otse voodisse vajuda. Nii palju siis paugust. Head aega, Suvi.

Aga mis puutub tänasesse, siis oli täiesti tüüpiline laupäev, ilma igasuguste erakordsete juhtumiteta. Variatsioon rutiin-elust.

Homme viimane suvepäev. Nõndanimetatud. Siis saab jälle usinasti kirjutada ja õppida. Õppida ja kirjutada. IMGP0011

Oo. Ma unustasin juba teist korda mainida, et
a) väljas lõhnab kõik sügise järele..
b) ma kuulen juba nädal aega öösiti oma külmkapi tagant veidraid hääli. Paranoia, or smth.

2 kommentaari:

Imre ütles ...

Rõõm märgata, et PR-manager teeb aktiivselt tööd, et päästa asjaosalised alkohoolikustaatusest.

Aga sügis on tore. Ammu aeg, et suvi oma odava populaarsusega jälle ajalooks saaks.

Dee ütles ...

Eksole.
Sügis iseenesest on tore küll. Kui vaid suudaks ise end samale lainele häälestada. See veidi kergemeelne ja naiivne suvemeeleolu ei taha kuidagi alla vanduda.Aga järelikult minust veel niipea head taoisti ei saa ( tuleb ikka zen-i juurde jääda..)