pühapäev, 18. juuli 2010

Teiselepoole vett…

Nüüdseks on möödas linnapäev. Eile oli kuum. Asfalt sulas mustadeks lompideks ja voolas sinkja jõena laadakauplejate vahel, hõõgudes veel õhtuhämaruseski kingamustrite ja kontsaaukude vahelt päevast elevust. Ja mööda ta saigi. Viluvarjus kontserti ja inimeste jälgimisega VIP-telgi ees, pärastlõunase leitsaku leevendamisega nii järverannas kui jõevoolus, hot spot’ides kaelani ulpides. Sai mööda koos päikesepaituse, kuuma supi, pirukate, ja vaarikatega. Jäi seljataha sulgpalli ja selle ‘tundelise teooriaga’: linnupojad, mesilinnud, millimallikad.. nii mängitakse palli. Ka katustel.
Ja on möödas kõige Audru Jõelaevanduse Pundi, Be Free’ga; peolõkke, ilutulestiku ja öödiskoga. Lendles taevaavarustesse koos tuhandete hõõguvate sädemekestega. Kust nad küll tulid.. ?
Ja tänane hommik algas taas palavalt, ülejala lastes. Sest seekordne buss läks enne lõunat. Adieu.

Adieu on põhjust öelda veelgi. Sest õhtupooliku veetsin ma pakkides. Homme sõidan ‘määratule merele’ ja naasen sealt alles mõne nädala pärast. Üle kahe aasta tõstan oma jala taas Hiiumaa pinnale. Tuleb pikk päev, täis bussisõitu. Mustvee – Tartu – Tallinn – Vaemla.
Nõndaks.

Aitäh. Kõige hea ja ilusa eest. Ja muist on alles ees.
Nägemiseni augustis.

 

Soundtrack’iks: hommikujuhukummituslugu Enrique Iglesias – Just Wanna Be With You

Kommentaare ei ole: