kolmapäev, 9. veebruar 2011

Saaga jätkub.

Eile öösel: rand. Lai varakevadine (või sügisene?) sombune rand. Ja liiv. Tuhmpruun liiv. Lained. Tuul. Rand.

Täna: nelgid. Vanaroosad ja kollased. Nukrad, täis nostalgiat.

Ei no, tore. Mis järgmiseks?
Ootan põnevusega.
Beach
To see the beach in your dream, symbolizes the meeting between your two states of mind. The sand is symbolic of the rational and mental processes while the water signifies the irrational, unsteady, and emotional aspects of yourself. It is a place of transition between the physical/material and the spiritual.


To dream that you are on the beach and looking out toward the ocean, indicates unknown and major changes that are occurring in your life. Consider the state of the ocean, whether it is calm, pleasant, forbidding, etc.

To dream that you are looking toward the beach, suggests that you are returning to what is familiar to you. Alternatively, you may be adapting or accepting to the changes and circumstances in your life.

Sand
To see sand in your dream, signifies a shift in perspective or a change in your attitude. Consider the familiar phrase, "the sands of time" in which it may be suggesting that you are wasting your time or letting time pass you by. If the sand is wet, then it indicates that you are lacking a sense of balance in your life


Carnation
Good thoughts, or the idea of someone thinking well of you. Vague or questionable feelings toward another person. Consider how you feel about carnations. For example, if you consider them to be cheap, they might represent an empty or meaningless gesture.



4 kommentaari:

Kosekas ütles ...

See on jälle sinu üks sinu huvitavatest külgedest...
Nii et ka sina otsid oma unenägude seletusi eespoolt.

Soovitan vaadata tagasi ja endasse, vastus peitub seal.

Unenäod on keha jaoks kõige valutumad vormid, et ütelda mis on valesti (või õigesti). Kuigi võib olla sarnasusi, on iga inimene erinev ning oma sümbolid pead enese jaoks ise ära määrama (julm!).

Näide: Unes nägin, et kurk kuivab, on lausa valus ning tundsin, et pean minema kööki ja vett jooma. Mitte janu pärast vaid lihtsalt niisutama. Aga ei läinud, vaid ootasin hommikut.

Tõlge: Vaim surub maha keha vajadused. Olukorra lahendamise asemel ootan ja kannatan (masohhist ilma naudinguta).

Mis puutub fraasi "the sands of time", siis tänu Ubisoftile ja Jerry Bruckheimerile populariseerunud fraas ei vihja mitte aja raiskamisele vaid aja jõule (aja jooksul hävitab kõrb kõik oma teel). Aja liivad ei ole minu arust nii prosta ja negatiivse selgitsega, kui su allikas pakub. Nad on pigem kõige hallimas ja udusemas alas.

Ma väga loodan, et sa saad pihta oma treppidele, rannale ning nostalgilistele nelkidele. Ma tõesti loodan...

O

Anonüümne ütles ...

Lisan mõned omad ja vanematelt inimestelt kuuldud tähelepanekud..
Tuuline sompus rand peaks tähendama muutusi elus ja iseeneses.Kuhu poole- oleneb sellest, kuidas end rannal tundsid, kuigi `sompus`ei kõla kuigi optimistlikult. Rannauned esinevadki elumuutuste eel.
Nelkidega jälle niisugune lugu, et üldiselt tähendavad lilled pisaraid. `Nukrad nelgid`- oled elus midagi kaotamas.Ja et nad olid roosad, on see seotud millegagi Sulle südamelähedasega, kollased viitavad aga sellele, et tunned oma kaotust juba intuitiivselt ette.
Nägin ka Sind unes, selge uni oli, järelikult tähenduslik.Kunagi räägin, pikaks läheks siia kirjutada.Ja veel- kui rääkida oma unenäost kellelegi, ei pruugi see täide minna, mis on heade unede puhul halb näitaja.
Kokkuvõttes- oled alati `käpp`diagnoose panema, pane nüüd ka omale üks positiivne diagnoos, löö sellele jamale käega ja unusta, elu on taas lill! Eks?
S.

Dee ütles ...

O.
Ma tean, tean väga hästi, et vastus on minus endas. Või elus endas.
Ja pihta olen ka saanud, küsimus on selles, kas ma tahan seda teada ja selles veenduda. Küsimus seisneb pigem: mida ma siis järgmiseks oma alateadvusest tõlgendama või tunnistama pean.

S.
Olen siit-sealt lugenud, jah. Ja diagnoosi võiksin ka ära määrata, aga ei ole väga entusiastlik seda tegema. Rohkem olen äraootav, millal need head ja lootustandvad unenäod taas tulema hakkavad, sest pole just meeldiv heita magama, kui öö toob järjekindlalt selliseid nägemusi.

Lill. Jajah. Eks ta ole. :)

Anonüümne ütles ...

Mnjaa, ma tean, mis tunne see on...
S.