neljapäev, 19. veebruar 2009

13. reede ja 14. veebruar.

Ebausk tabab vaid neid, kes sellesse usuvad, eks. Kunagi sai sel teemal isegi arutletud.. Mustadest kassidest, kes vudivad üle tee, purunevatest peeglitest ja energiajäävusseseadusest psühholoogilises aspektis. Järeldus oli, et 13 ja reede on üsna ohutu kuupäev, sest siiani on see üle elatud.

Nagu sel aastalgi. Ei olnud halb päev, vastupidi.. Koolis oli sõbrapäev, dresscode'iks punane ja must ning õhtul minu viimane kooliaja sõbrapäevadisko. Sai kaarte saadetud, neid vastugi võetud ja sai tantsitud. Isegi kahes koolis. Klassivendadel-õdedel tuli mõte naaberkooli külastada. Polnud paha. Keel oli teine, aga meeleolu ja inimesed samasugused. Valentinipäev ( küll mitte astronoomiliselt) - kõik oli roosa nii ehk nii.
Järgmisel päeval sai korraliku kõhutäie vähemalt... Vanatädi juubel Jõgeval oli päris tubli lookas lauaga. Jehuu.

Ma muidugi võiksin midagi pikalt ja põhjalikult siia kirja panna, aga avastasin, et aega pole. Võib-olla pole mõtet ka. Lähen poodi hoopis. Kuigi väljas on külm. Iga normaalsem inimene nina väja ei pistaks, kui otsest häda ei ole. I have reasons. Good reasons. The best. Muide, soovitus: 'Benjamin Buttoni uskumatu lugu' on hea film. Been there, done that - I know!

Kommentaare ei ole: